Jeho rodinu srazila opilá řidička a manželka nakonec zraněním podlehla: Od opilé ženy dostal dopis s omluvou, který nedokáže stále otevřít.

Řidička Naomi Oxley sjela ze silnice a vrazila rovnou do Iana Masterse, jeho manželky Debbie a jejich 2 synů. Toto všechno viděl Debbin syn z prvního manželství na vlastní oči. Vdovec nám vyprávěl o tom, jak má problém odpustit opilé řidičce, která zabila jeho ženu, kvůli jízdě pod vlivem alkoholu.

Ian Masters si užíval procházku s jeho manželkou, Debbie (37), a jejich chlapci Noahem (8), Busterem (1) a jeho synem z prvního manželství, Kadenem (12), když opilá řidička Naomi Oxley (35), nezvládla řízení a vrazila do nich. Ještě předtím než Ian upadl do bezvědomí viděl, jak Noaha vyhodilo do vzduchu, Busterův kočárek odhodilo, Debbie přirazilo auto ke zdi. Tohle všechno viděl Kaden, který kráčel na kraji, takže auto mu nic neudělalo.

Zničený otec přiznává, že nedokáže dokonce ani přečíst dopis, který poslala Oxley k ospravedlnění.

Jeho dva synové se stále probouzejí ze spánku s křikem a neustále mají před očima nehodu. Zákazníci, kteří byli v kavárně to všechno viděli a rychle volali pomoc. Ian se probudil v záchrance na cestě do nemocnice v Brightonu a bylo mu řečeno, že Debbie tam vezou také.

Chlapci byli převezeni do nemocnice v Hastingsu, kde doktoři zjistili, že mají jen lehká poranění. Doktor řekl Ianovi, že Debbie utrpěla velmi těžká zranění, a je v ohrožení života. Za několik minut se k němu vrátil a se smutkem mu oznámil, že Debbie bohužel zemřela.

Ian říká: „Moje postel byla vedle její, tak jsem ji mohl vidět. Byla celá poškrábaná. Bylo to strašné… Ale ještě horší bylo říci to chlapcům, že je máma nežije. Nevěřili mi, mysleli si, že žertuji. Když jsem je vzal do domu smutku, mysleli si, že je to jen nějaká panenka. Noah si stále myslí, že jeho máma se vrátí zpátky. Když se kavárna znovu otevřela, myslel si, že Debbie bude sedět uvnitř. Když ji tam neviděl, přesvědčoval se, že se vrátí na štědrý den. Je to těžké poslouchat. Nevím, co mu mám říct.“

Policie brzy zatkla Oxley, která byla také převezena do nemocnice. Ta se cítí vinna za to, co udělala. Byla rozzlobená na svého přítele, tak večer vypila 2 a půl láhve vína a ráno pokračovala. Rozhodla se navštívit bratra, cestou se ještě zastavila v Tescu, aby si koupila další víno. Pokračovala v jízdě, ale její pes Shih Tzu ji rozptyloval, přičemž jeho tlapky pokládal na ruční brzdu. Když se snažila dát psa zpátky na místo pro pasažéra, napálila to do Debbie a její rodiny.

Dostala 4 roky vězení, ale Ian na to říká: „Vím, že soudci dělají to, co je v jejich silách, ale 4 roky se mi zdá málo. “

Nyní se snaží dát se znovu dohromady bez jeho životní lásky. Ian tuto lásku nazval „láskou na první pohled“. Zamilovali se do sebe při venčení jejich psů před 10 lety. O rok na to se oddáli a Ian se stal nevlastním Kadenovým otcem. Později k němu přibyli ještě dva sourozenci.

„Debbie nejvíc záleželo na rodině. Vždy ji měla na prvním místě a snažila se, aby chlapcům nic nechybělo. Je hrozné, že neuvidí své děti růst. Je to nespravedlivé, že oni vyrůstají bez milující matky. Chlapci byli velmi stateční, šli na pohřeb, který byl pro nás všechny těžký. Mnoho lidí jim vzdalo respekt. Snažím se s nimi hodně povídat a trávit s nimi čas. Chceme na zahradě vypěstovat nádherně kvetoucí třešeň na počest Památky Debby, později chceme vyzdobit její hrob s hračkami a Lego figurkami, které jí chlapci plánují vyrobit. Chybí mi.

Nikdy jsme nebyli dlouho od sebe. Chci si ji zapamatovat jako skvělou manželku a matku. Udělala by pro nás všechno a vždy jsem byl překvapen láskou a oddaností, kterou mi prokazovala. Bez ní to vypadá, jako by den nekončil, ale nesmím se vzdát kvůli chlapcům.“

Pokud jste našli v tomto článku něco hodnotného pro vás nebo vás v něčem inspiroval, podpořte nás sdílením. Je to nejlepší způsob, jak podpořit kvalitní obsah. Vy rozhodujete o tom, co letí, děkujeme.

Pokud se Vám článek líbil nebo jste se dozvěděli něco nového sdílejte jej, nebo podpořte Like-em.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Toto jsem si uvědomila až po smrti mé milované maminky: V době, kdy žila, mi to nepřišlo vůbec moc důležité

Seděl jsem v kavárně a jeden starý a slepý muž se mě zeptal, jestli vím, co je to vlastně skutečné přátelství… A pak mi na to řekl TOTO: