Tato nemocná holčička s leukémií během pobytu v nemocnici kývala na dělníky: To, co pro ni udělali – je úžasné gesto!

V dnešním článku vám chceme říci příběh nemocné holčičky, která trávila své dny v nemocnici a dva dělníky, kteří pracovali na stavbě naproti.

Vivian měla jen dva roky, když jí lékaři diagnostikovali leukémii.

Její život se změnil v nekonečnou řadu chemoterapií a pobytů v nemocnici plných léků. Malá slečna Vivian je však velká bojovnice. Během svého pobytu v nemocnici se ráda dívala přes své okno v nemocničním pokoji na stavbu naproti. Na lešení pracovali dělníci Travis Barnes a Greg Combs.

Vivian jim z okna každé ráno mívala, přičemž dělníci samozřejmě její pozdravy opětovali. Byla to jedna z mála chvil, kdy se Vivian upřímně smála.

Její mávání se brzy pro ni i pro dělníky stalo každodenním rituálem, kterým si zpříjemňovali den. Jednoho dne se zdravotní stav Vivian zhoršil a nebylo jí vůbec dobře. Přesto trvala na tom, že půjde k oknu a bude cizím dělníkům naproti mávat tak, jak to dělala každý den. Travis a Greg ale tentokrát zpátky nemívali.

Namísto toho si pro Vivian připravili malé překvapení. Na ocelovou traverzu pro ni napsali obrovskými písmeny vzkaz: „Brzy se uzdrav“.

Po několika dalších dnech dokonce Travis s Gregem Vivianem v nemocnici navštívili. Z lidí, kteří si dosud byli cizí a znali se jen skrz okno nemocnice, se tak stali přátelé. Travis Barner se slzami v očích řekl, že myslel na své vlastní děti a na to, jak vzácný je život. V dalších dnech všichni pokračovali ve svých rituálech kývání a Vivianin stav se pomalu začal zlepšovat! Doufáme, že se brzy uzdraví!

Sdílejte tento pozitivní příběh a vyšlete za malou holčičku malou modlitbičku, ať je co nejdříve zdravá a šťastná!

Pokud se Vám článek líbil nebo jste se dozvěděli něco nového sdílejte jej, nebo podpořte Like-em. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Žena uviděla opuštěného staříka, který seděl se skloněnou hlavou na lavičce – Poznala ho a TO, co pro něj udělala je opravdu velmi nádherné gesto a poděkování!

Muž našel pod svým autem toto malé, vystrašené kotě: Jeho fotografii poslal své ženě a zeptal se jí něco, co k lepšímu změnilo život nejen jim!