Tento malý kluk bez rodiny a domova si adoptuje pouličního pejska, aby se už necítil tak sám.

Tento malý kluk má s jeho štěňátkem velmi pevné pouto a přátelství. Jejich fotografie se dotkly tisíce lidí po celém světě.

Rommel Quemenales žije v Quezon City na Filipínách. Maria Kabs zveřejnila fotografie Rommela na Facebooku. Našla ho na ulici s malým štěňátkem a byla tak dojatá, že je musela vyfotit. Poté, co publikovala fotografie na Facebooku, získala obrovskou pozornost z celého světa.

Chlapec jménem Rommel řekl Marii, že jeho rodiče se rozešli, když byl malý. Má starší sestru v jiném městě, kam ji chodí navštěvovat, když si to může dovolit. Sní o tom, že se jednoho dne vrátí do školy. Měl možnost dochodit pouze druhý ročník základní školy. Řekl, že měsíc dozadu našel toto malé štěně na ulici a rozhodl se ho zachránit a přijmout. Pojmenoval ho Badge – s ním se cítí v bezpečí, učí ho triky a spí s ním na ulici.

Při pohledu na něj mě bolí srdce. Přála bych si, aby byl schopen jít do školy a žít v teple a bezpečí domova se svojí rodinou a psem. Je neuvěřitelné, že malý kluk má v sobě tolik lásky a soucitu po všem, čím jsi prošel,“ řekla Maria.

Badgiho nezajímá, zda je jeho majitel bohatý nebo chudý, bezpečně spí v Rommelových pažích a miluje ho celým svým srdcem.

Pokud se Vám článek líbil nebo jste se dozvěděli něco nového sdílejte jej, nebo podpořte Like-em. 

Zdroj: Theanimalclub.net

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Tento muž navštívil starou a opuštěnou vilu uprostřed lesa – Když vešel dovnitř, vůbec nevěřil vlastním očím tomu, co vlastní vidí!

Tento 15letý chlapec riskoval vlastní život a skočil do ledové vody aby zachránil malého tajícího chlapce!