Tento 17letý chlapec si v obchodě všiml podivného chování muže a malé holčičky. Okamžitě se naštěstí rozhodl jednat!

Cameron Cook, 17letý chlapec byl v obchodě se svou matkou Heather. Netušil ale, že se z něj stane hrdina.

Jeho máma, měla plné ruce práce s nákupem a Cameron se poohlížel po obchodě. Najednou uviděl malou, osamělou dívku, která se potulovala mezi regály. Nedaleko postával postarší muž, který dívku také pozoroval a působil trochu zvláštně. Camerona tato situace velmi zaujala, něco se mu na muži nezdálo.

Heather si všimla, že se Cameron zastavil a pokoušela se ho popohnat, aby měli nákupy co nejdříve vyřešené a mohli jet domů. Cameron se však odmítal pohnout z místa a celou situaci pozorně sledoval. Matka ho odmítla dál přemlouvat a sama vyrazila k pokladnám.

Cameron se pomalu vydal k dívce a muži, který stál nedaleko. Když se přiblížil, bylo jasné, že muž je podivný a byl z něj také cítit alkohol. Cameron se ho odvážně zeptal, jestli dívku zná. Muž se ihned začal bránit, že nic nedělá, že není žádný zvrhlík a tvářil se velmi agresivně.

Chlapec však zůstal neodbytný a dál se muže vyptával, jestli se s dívkou zná, co tady dělá a pomalu ale jistě ho tlačil směrem k východu. Potom muže důrazně požádal, aby obchod opustil, jinak zavolá policii. Na tuto výzvu muž rychle zareagoval az obchodu rychle odešel.

Mladík se ujistil, že dívka je v pořádku. Je jisté, že ji pravděpodobně zachránil před něčím strašným.

Chlapec se zastavil dívky, i když byl muž mnohem starší a mohutnější, nebylo mu jedno, co by se mohlo stát. Dal na svou intuici, která mu našeptávala, že dívce hrozí nebezpečí a musí zasáhnout.

Ukázalo se, že matka dívky byla na toaletách, dokud se celý scénář odehrával. Pokud by se teenager neřídil svou intuicí, možná by zde její dcera dnes nebyla…

Skromný teenager si nemyslí, že je nějakým hrdinou, ani že by si zasloužil nějaké ovace. Chce svým příběhem pouze inspirovat ostatní, aby jim nebylo lhostejné, co se děje v jejich okolí a nebáli se zasáhnout a pomoci. Je rád, že mohl pomoci malé holčičce, která zatím netuší, co se jí mohlo stát.

Pokud jste našli v tomto článku něco hodnotného pro vás nebo vás v něčem inspiroval, podpořte nás sdílením. Je to nejlepší způsob, jak podpořit kvalitní obsah.

Vy rozhodujete o tom, co letí, děkujeme.

Pokud se Vám článek líbil nebo jste se dozvěděli něco nového sdílejte jej, nebo podpořte Like-om. Čím více sdílení, tím větší motivace pro nás, písát dobré správy každý den.

Napíště nám komentář! Vaše názory jsou vítány

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

“Celý život na mě ostatní ukazovali prstem. Přijala jsem sama sebe, začala jsem věřit v Boha a on mi do cesty konečně poslal lásku”

Chlapeček s rakovinou svůj boj bohužel prohrál: “Maminko, je mi to líto,” byla poslední slova, která řekl…