Lékař se rozhodl napsat dopis pro svého zesnulého pacienta: “Měli byste vědět, že nejhorší ze všeho je oznámit smrt vašim rodičům”

Následkem dopravní nehody umírají denně desítky, stovky i tisíce lidí na celém světě. Není to jen o jejich bezohlednosti, ale následky si ponesou i ti, které dotyčný srazil.

Lékař, který se den, co den musí dívat smrti do tváře, to nemá v životě jednoduché. Kromě toho, že si musí vytrpět to, že dotyčného nedokázal zachránit, je to většinou on, kdo musí rodině oznámit, že jejich příbuzný bohužel nepřežil. Dr. Louis Profeta se rozhodl napsat mrtvému ​​dopis.

V něm uvádí, že se podíval na jeho profil na Facebooku ještě předtím, než jeho matce a otci řekl, že zemřel.

„Za 5 minut už vaši rodiče nikdy nebudou stejní jako předtím. Nikdy nebudou šťastní. Abych pravdu řekl, teď jste jen anonymní tělo, které vypadá jako pytel. Neexistuje už žádná stopa života, neřeknete mi o tom, jaké jste měli v životě sny nebo ambice.“

Pro nikoho není jednoduché, když vidí někoho umírat. Lékař mrtvému ​​muži vyčetl, že zde nechal rodiče samotné, a zlobil se.

Apeluje tak na všechny, kteří si myslí, že jsou nesmrtelní, a za volantem používají mobilní telefon, věnují se konzumaci jídla nebo jiným činnostem a vůbec si neuvědomují, že chvilka nepozornosti může stát nejen jejich život, ale ohrozit mohou i další účastníky provozu, kteří budou trestáni za něco, za co nemohou.

Dbejte tak na to, abyste při řízení na motocyklu nebo kole vždy měli helmu. Nesedejte za volant po požití alkoholu, stejně tak si neberte žádné drogy. Dávejte si pozor hlavně na křižovatkách a pokud si nejste něčím jisti, zastavte.

Nic horšího, než se na vás bude někdo troubit, se stát nemůže.

Lékař se podíval na profil Facebooku muže, kterého neznal, ale jeho smrt musel oznámit rodičům.

Svěřil se, že na fotografiích viděl veselého muže, který měl rád kapelu U2. Viděl, jak si užívá vánoční svátky s rodinou a viděl, že tento muž je velmi milován. Svou rodinu už ale nikdy neuvidí…

„Prosím, vy všichni, kteří toto čtete, buďte opatrní a dávejte si pozor. Alkohol ani drogy za volant nepatří…“

Pokud se Vám článek líbil nebo jste se dozvěděli něco nového sdílejte jej, nebo podpořte Like-om.

Čím více sdílení, tím větší motivace pro nás, písát dobré správy každý den.

Napíště nám komentář! Vaše názory jsou vítány.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Tento muž byl zesměšňován od mala kvůli svému vzhledu. Dnes je však modelem a pomáhá nemocným dětičkám získat odvahu v sebe. “Nejsme nuly, dosáhneme všechno”

S holčičkou se už loučili pomalu všichni lékaři a sestřičky. Darováním orgánů zachránila životy a žije v dalších třech lidech…