Maminka tohoto šikanovaného chlapce, který se předčasně narodil, napsala vzkaz všem rodičům a jejich dětem. Sdílelo ho tisíce lidí!

„Když se spolužáci začali vysmívat mému dítěti, rozhodla jsem se nejen pomoci svému synovi, ale také šířit informace o školním šikanování.“

Žádné matce by se nelíbilo, že její dítě je šikanováno vrstevníky. Mary Ann Parisi je adoptivní matkou 11letého chlapce. Když se spolužáci začali vysmívat jejímu dítěti, rozhodla se nejen pomoci svému synovi, ale také šířit informace o školním šikaně. Cílem je snížit šikanování ve světě na velkou NULU!
Ve svém příspěvku na Facebooku popsala okolnosti, které ovlivnily vývoj jejího syna Michaela.
Mary Ann požádala čtenáře, aby šířili její poselství a sdíleli ho, aby dospělí učili své děti důležitosti projevu a soucitu s city ostatních dětí.

„Vpřed se omlouvám, pokud je můj dopis velmi dlouhý.

Žádám vás, abyste svým dětem (synovcům, dětem přátelům atd.) vyprávěli příběh mého syna. Možná, když se dozví o jeho dětství, změní to něco v jejich hlavě a ve smýšlení. I ty „nejsilnější“ děti zažívají chvíle slabosti a nejistoty.

Díky znalostem rosteme a rozvíjíme se. Michael se narodil ve 26 týdnu. To znamená 3 měsíce před plánovaným termínem. Já nejsem jeho biologická matka. Ale v každém případě jsem jeho matka, která ho bude obraňovat. První tři měsíce svého života bojoval o svoji existenci. Četné transfuze krve, vyšetření… Po 3 měsících to jeho biologická matka nevydržela a opustila ho.

Na cestě bylo mnoho dalších testů. Michael poprvé promluvil, až když měl 3 roky. Dokonce i chodit začal velmi pozdě, oproti svým vrstevníkům. První zuby se objevily až po jeho 1. narozeninách. Po tom všem, co zažil i tehdy věděl, co je to rozjasnit mi den.

Není jediného člověka, kterého by nemiloval, nebo neměl rád. Zachází dobře is těmi, kdo ho urážejí. Vše odpouští a na všechno zapomíná.

Nikdy nikoho neodsuzuje. Snažím se být jako on, ale nejsem v tom moc dobrá.

Dnes jste mu říkali „příšera“, včera jste se smáli jeho způsobu stravování. Věděli jste, že má malou kontrolu nad vstupem jídla do jeho úst kvůli fyzickým predispozicím?

Nebo ho šikanujete kvůli špatné koordinaci rukou nebo problémům se zrakem. Zubní strojek je jedním z mnoha kroků, který mu nutně pomůže vyrovnat dolní čelist. Proto už nebude rozlévat jídlo ani žvýkat „jako zvíře“ jak ho zvyknete volat a už se mu nebudete vysmívat. Doufám, že když mu složí strojek ze zubů dolů, přestanete mu říkat, že je „Bobr s velkými zuby“.

Nemusíte mého syna Michaela milovat, ale musíte si ho vážit. Je to bojovník a já jsem vám řekla jen malou část jeho života.“

Sdílejte tento příběh s ostatními. Respektujte své okolí. Nikdy nevíte, čím si prošli…

Sdílejte tento článek se svými přáteli na Facebooku, ať ho vidí co nejvíc lidí.

Pokud jste našli v tomto článku něco hodnotného pro vás nebo vás v něčem inspiroval, podpořte nás sdílením. Je to nejlepší způsob, jak podpořit kvalitní obsah. Vy rozhodujete o tom, co letí, děkujeme.

Pokud se Vám článek líbil nebo jste se dozvěděli něco nového sdílejte jej, nebo podpořte Like-em. Čím více sdílení, tím větší motivace pro nás, písát dobré správy každý den.

Napíště nám komentář! Vaše názory jsou vítány.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

S holčičkou se už loučili pomalu všichni lékaři a sestřičky. Darováním orgánů zachránila životy a žije v dalších třech lidech…

Tento úžasný tatínek si adoptoval 4 zdravotně postižené dětičky, které ho velmi milují a svou láskou jim doslova až nahrazuje maminku!