Dva všímaví teenageři zachránili tuto pouze 5letou holčičku, kterou se snažil unést cizí muž! Díky nim se mu to ale naštěstí nepodařilo

Naučit děti to, jak mají přistupovat k cizím lidem, je občas velký oříšek, každopádně naučit je to musíte co nejdříve. Každé dítě by mělo vědět, že se nemá bavit s cizími lidmi a už vůbec by si od nich nemělo nic brát.
To jak velké nebezpečí může hrozit při rozhovoru s cizími lidmi si neuvědomovala malá pětiletá holčička, která si jednoho dne hrála na zahradě u své babičky, když z ničeho nic k ní přistoupil neznámý muž. Podařilo se mu nalákat holčičku do jeho auta a to tak, že jí sliboval, že má pro ni mnoho sladkostí. Naštěstí pro holčičku, si toho všimli dva patnáctiletí chlapci ze sousedství.

Chlapci Temar a Chris si všimli, jak se cizí muž snaží holčičku nalákat do své dodávky.

Okamžitě jim to přišlo zvláštně. Vzali si svá kola a rozhodli se muže na dodávce pronásledovat.

Muž l jezdit po bočních uličkách, kde při jedné slepé ulici auto zastavil. Jeden z chlapců vzal odvahu, přišel k autu a zakřičel na muže: „Vím, co jsi udělal!“. Vyděšený muž se proto rozhodl holčičku pustit a následně odešel co nejrychleji to šlo. Holčička utekla ke chlapcům a prosila je, aby ji vzali k mámě. Díky obrovské odvaze malých chlapců byl zachráněn život holčičky. Únosce se policii nakonec podařilo vypátrat. Chlapci si zaslouží obrovský potlesk za jejich neuvěřitelnou odvahu! Sdílejte tento příběh, který naštěstí skončil šťastným koncem!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Odstrašující příběh. Otec důrazně VARUJE před dočasným tetováním tzn. Hennou. Může způsobit obrovské problémy…

Milující rodič udělá pro své milované dítě opravdu všechno. Tento táta si dal na hlavu vytetovat stejnou jizvu, jako má jeho synek