Šéf si zavolal do kanceláře svou zaměstnankyni. Řekl jí něco, co ji doslova šokovalo a ona se neubránila slzám

Vztah zaměstnanec – zaměstnavatel může být někdy opravdu plný úskalí. Dokonce tento vztah vůbec nemusí být pozitivní, ale příběh paní Danky opravdu dokazuje, že dobrý lidé ještě nevymřeli. To, co pro ni udělal její šéf, se jen tak lehce nevidí.
Všechno to začalo, když si musela hledat novou práci. Má sedmiletého syna a je mámou – samo živitelkou. Potřebovala si najít lepší zaměstnání, aby uměla zajistit své dítě a poskytnout mu to, co potřebuje. Nicméně její syn potřeboval léčbu, doktory a drahé léky. Byla mu totiž diagnostikována rakovina a ona dělala všechno proto, aby mu dokázala poskytnout co nejvíc. Snažila se našetřit na léčbu v Německu, ale nebylo to tak jednoduché. Dokonce chtěla prodat i svůj byt.

Zaměstnala se ve velké firmě, kde pracuje přes dvě stě lidí a všichni se svému šéfovi vyhýbají, co nejširším obloukem.

Jejich zaměstnavatel je velmi přísný a úsměvy na počkání nerozdává. Ona však pracovala tvrdě, do práce chodila jako první a odcházela jako poslední, snažila se ze všech sil o povýšení.

Jednoho dne si dal majitel zavolat do kanceláře paní Danu. Všichni její kolegové trnuli, protože odtud vyšla celá uplakaná.

Nikdo nerozuměl, co se stalo, a když slyšeli, co udělal jejich šéf, tak jen nemo otevíraly ústa, protože tomu nemohli uvěřit. Jejich zaměstnavatel dal své zaměstnankyni peníze, aby zaplatila synovi léčbu.

Konkrétně se jednalo o velmi vysokou sumu, kterou nikdo jen tak nenajde na chodníku. A to zdaleka nebylo všechno. Její šéf jí poskytl dovolenou, dokud se jejímu synovi nepolepší. Tento skutek učinil úplně nezištně, díky němu se chlapeček již léčí a všichni doufají a pevně věří, že se uzdraví. Chlapečkovi držíme palce a upřímně si přejeme ať je co nejdříve v pořádku. Co se šéfa týče, klobouk dolů, protože takový nezištný čin se jen tak nevidí.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Lékaři jí nedávali už vůbec žádné šance na život, ale ona se jako zázrakem…

Rodiče i spolužáci ho šikanovali. Před svou smrtí zanechal tento dopis, který nám do očí nahrnul slzy…