Po ztrátě manžela si tato žena adoptovala umírajícího pejska, kterého už nikdo nechtěl. Stala se z nich nerozlučná dvojka!

Když nám zemře milovaný partner, je to poměrně výrazná ztráta. Najednou dojde k tomu, že je člověk doma úplně sám. A to znamená i to, že neví, co má celé dny dělat a čemu se má celé dny věnovat.
To byl případ i této ženy, která se však celou situaci rozhodla vyřešit podobně jako celá řada jiných vdov. Bylo to poměrně jednoduché, protože se rozhodla, že adoptuje psa z útulku. Když vyrazila do útulku, tak byla překvapená tím, kolik pejsků se zde vlastně nachází az kolika může vybírat. Těch krásných zde bylo opravdu mnoho a je třeba říci, že právě o takových byl vždy největší zájem.

Jak procházela kotce, všimla si také toho, že v útulku je pejsek, který je zde už velmi dlouho.

Když se na to ptala zaměstnanců útulku, ti jí řekli, že je to z jednoho jediného prostého důvodu. Jakého? Je to proto, že ho nikdo nechce. Hlavně proto, že je starší a ne tak „krásný“.

Požadavek ženy byl tedy specifický. Chtěla si adoptovat nejstaršího pejska, který je v útulku nejdéle!

Žena věděla, jaké to je, když je někdo dlouho sám. A to platí nejen o lidech, ale platí to io psech. Proto chtěla, aby alespoň některému mohla udělat velkou radost. A to se jí rozhodně podařilo, protože si vzala toho, kterému už ani pracovníci útulku nedávali moc naděje na bezproblémovou adopci.

Když se stařenka rozhodla adoptovat si pejska jménem Jake, řekli jí, že starší pes bohužel umírá na rakovinu.

Řekla, že jí to nevadí a je si toho vědoma. Jejím cílem je učinit ho šťastným tak dlouho, jak jen bude moci.

Jakmile si žena psa z útulku vzala, stala se z nich naprosto nerozlučná dvojka. Dělali všechno společně a užívali si života. Pes byl vděčný za to, že se ho konečně někdo ujal a že se mu dostalo lásky, kterou tolik chtěl. Kdokoli je vidí, ten jen potvrzuje, jak krásná je láska člověka a zvířete. Děkujeme a přejeme jim všechno jen to nejlepší!

Desítky tisíc psů a koček každoročně skončí v útulcích, ať už kvůli zanedbávání, zneužívání nebo opuštění. Zvažte adopci před koupí. Navštivte místní útulky, každý pes nebo kočka si zaslouží spravedlivou šanci na milující domov. Děkujeme všem andělům, kteří dávají pozor na malé a nevinné oběti krutosti a zanedbávání. Sdílejte tento potěšující okamžik se svými přáteli a zpříjemněte jim den.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Tato bývalá onkologická sestřička a maminka 3 dětí háčkuje paruky pro dětičky, které bojují s rakovinou

Bezdomovec našel snubní prsten za několik tisíc eur, ale vrátil ho. Poctivé gesto mu však změnilo život