Tento dobromyslný muž daroval cizí dívce orgán a zachránil jí život. Jejich příběh tím však ani z daleka neskončil

Muž se stal dárcem neznámé dívky, která se později stala jeho manželkou. Mladí lidé se obvykle setkávají na večírcích nebo si spolu vyrazí do restaurace či kavírny.
Tato dívka však spolu obědvala pouze jednou a jejich druhé setkání bylo v nemocnici.

„S matkou jsme se objímali a plakali,“ prozradila Heather Krueger. 25-letá dívka bojovala s rakovinou a nutně potřebovala akutní transplantaci jater. Žena plakala radostí, když jí zatelefonoval lékař a řekl jí, že byl nalezen dárce právě pro ni.

Dobromyslný Chris Dempsey projevil souhlas, že věnuje část svých jater, aby zachránit život dívce. Ale nikdo si ani nemohl představit, že tento příběh může skončit ještě mnohem radostněji. Ještě před operací Heather pozvala Chrise, aby spolu šli na oběd. Dívka se chtěla seznámit s člověkem, který jí chce pomoci zachránit život. V předvečer jejích narozenin, Heather podstoupila operaci. Po úspěšné transplantaci orgánu pochopila, že na Chrise nemůže jen tak zapomenout. Mezi nimi totit vzniklo jedinečné pouto.

Operace nejenže zachránila život dívky, ale také vybudovala novou rodinu. Muž brzy požádal o ruku a Heather samozřejmě řekla ano.


Na samotné svatbě vyhlásila svému manželovi velmi dojemná slova: „Jsi neuvěřitelný člověk ze všech, co jsem kdy poznala. Podporuješ mě a každý den se cítím šťastná. Díky tobě se směju, usmívám a dokonce si dovoluji znovu snít. „

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Tento dobrosrdečný muž jezdí doslova každý den několik hodin vyprahlou pustinou, jen aby dovezl zvířátkům vodu

Tato chudá babička i ve svém vysokém věku denně cestuje desítky kilometrů, aby prodala své domácí výrobky. Získala si srdce lidí v celé zemi