Otec zesnulého syna přišel s plánem, jak uctít jeho památku. V den maturitního plesu připravil jeho přítelkyni překvapení!

Strach ze smrti trápí téměř každého z nás, i když délka života se může lišit. Smrt mladého člověka je těžká pro jeho rodinu, která se s ní vyrovnává déle, ale osud má své vlastní plány pro každého z nás.

Rodiče Cartera Browna, který zemřel teprve v 19 letech, byli zničeni.

Ve stejném šoku ale zůstala i jeho přítelkyně Kaylee. Mladík zemřel jen měsíc před maturitním plesem na cestě za svou přítelkyní. Po nehodě už Kaylee na ples jít nechtěla, protože by jí příliš připomínal jejího zesnulého přítele. Navíc ani neměla doprovod, který by se s ní na ples vydal.

Otec mrtvého chlapce přišel s plánem, jak nádherně uctít památku svého syna.

A navíc chtěl zlepšit náladu jeho přítelkyně, která už nechtěla jít na ples. Maturitní ples by si ale neměl nechat ujít nikdo, a proto se rozhodl rázně zakročit.

Otec proto požádal Kaylee, aby se na ples připravila tak, jak měla v plánu. Ta bez přemýšlení souhlasila, i když úplně netušila, co se stane.

„Znamenalo to pro mě hodně. Navrhl mi, že půjde se mnou na ples, protože věděl, že je to událost, která je jen jednou za život. A já jsem tam už nechtěla jít,“ řekla Kaylee při rozhovoru. Dívka se proto rozhodla nastrojit do plesových šatů a vyrazila na ples.

Otec zesnulého chlapce překvapil Kaylee krásnou kytičkou na zápěstí a velkou i malou fotografií jejího přítele. Společně šli na maturitní ples.

V první chvíli to možná vypadalo jako šílený nápad, ale nakonec si to oba užili a Kaylee je teď moc ráda, že šla na svůj maturitní ples. Na svého milovaného přítele bude vždy vzpomínat s láskou a přidá si k tomu také vzpomínku na ples, kam měli jít původně společně.

Pokud se Vám článek líbil nebo jste se dozvěděli něco nového – sdílejte jej, nebo podpořte Like-em. Čím více sdílení, tím větší motivace pro nás, psát dobré zprávy každý den. Napište nám komentář! Vaše názory jsou vítány!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Rodiče s vyšším příjmem rozdělili své děti od studentů s nižším příjmem. Jeden z otců to však nenechal jen tak!

Vnímavý chlapeček s Downovým syndromem utěšuje svého plačícího spolužáka! Tomu se říká pravý kamarád!