Před svou smrtí napsal 30 dopisů. Pro nejbližší si tak připravil dojemné překvapení…

Její manžel zemřel. Rodině ale přichystal posmrtné překvapení ve formě 30 dopisů, které roztřídil do pečlivě popsaných obálek.

Byly adresovány manželce, rodinným příslušníkům a přátelům, ale nejvíce je napsal pro svou dceru.

Mladý pár se seznámil na střední škole, zamilovali se do sebe a nakonec se také vzali. Šťastné manželství však netrvalo dlouho. Přihlásilo se vzácné genetické onemocnění, kterému muž nakonec podlehl. Jeho manželka pak objevila pečlivě roztříděnou spoustu dopisů, které jim těsně před smrtí napsal. Láska k jeho rodině se tak projevila naplno.

Mitchell Whisenhunt trpěl Marfanovým syndromem.

To je vzácné genetické onemocnění, které postihuje především kardiovaskulární a muskuloskeletální systém a také oči. Většinou tato porucha vede k úmrtí již v nízkém věku. U Mitchella se naplno projevila, když mu bylo 26 let. Věděl tak, že tady pro svou roční dcerku už dlouho nebude. Jeho manželka Ashley odešla z práce, aby se o něj mohla starat. Naděje na vyléčení však nebyla žádná a Mitchell nakonec onemocnění podlehl. Před smrtí měl ale dostatek času, aby naplánoval pro svou ženu a dceru velké překvapení. A tak sepsal asi 30 dopisů, které roztřídil do pečlivě popsaných obálek. Pro svou manželku napsal dopisy u příležitosti jejich výročí a významných dní na mnoho let dopředu. Pro malou dcerku pak napsal dopis na každý rok jejích narozenin až do 18 let. Tímto způsobem si bude moci dcera živě připomínat svého otce.

Obsah dopisů zůstává tajemstvím, Ashley je bude otevírat postupně tak, jak to určil její muž.

Pokud se Vám článek líbil nebo jste se dozvěděli něco nového – sdílejte jej, nebo podpořte Like-em. Čím více sdílení, tím větší motivace pro nás, psát dobré zprávy každý den. Napište nám komentář! Vaše názory jsou vítány!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Svobodný tatínek nechtěl, aby se jeho děti cítily odstrčené během Dne matek. Podívejte se, co udělal!

Letuška poprosila cestující o pomoc. Přihlásila se zdravotní sestřička a zachránila život tříměsíčnímu miminku!