Lékaři jí 3krát navrhovali, aby podstoupila interrupci. Mýlili se a mamince se narodila ZDRAVÁ holčička!

Olivia-Jax je na fotografií tak dokonalá, že místo skutečného miminka vypadá téměř jako panenka! Je obtížné si představit, že lékaři navrhovali potrat ne jednou, ale třikrát. A přece se mýlili…

Naštěstí její rodiče je neslyšeli a Bůh odpověděl na jejich modlitby!

Melissa a Marshall Joynerovi byli šťastní, že čekají holčičku. Vybrali si jméno Olivia-Jax a odpočítávali dny, kdy se s ní setkají. Potom však věci nabraly rychlý spád. Opakovaně jim bylo řečeno, že jejich dcerka bude trpět všemi druhy vrozených vad. V důsledku toho lékaři navrhli potrat. A kdyby Melissa a Marshall slyšelisvět by tohoto vzácného anděla nikdy neznal.

Její tatínek sdílel na Facebooku rozkošnou fotografii jejich naprosto zdravé holčičky spolu s úžasným příběhem o tom, co se stalo, když se s manželkou rozhodli vložit svou důvěru do něčeho většího než je věda!

Napsal: „Ahoj, mé jméno je Olivia-Jax. Lékaři se třikrát pokoušeli šikanovat mé rodiče, aby mě potratili. Řekli, že mám střeva mimo tělo – máma a táta jim to nedovolili.
Řekli, že mám zdeformované nohy a chodidla a nestojí za to to riskovat – máma a táta jim to nedovolili.
Potom řekli, že mám trisomii 18 a nebudu žít – a moje máma a táta jim to nedovolili.

Otec řekl, že jim nevěří, řekl, že jejich důkazy jsou ubohé, řekl, že jsem v pořádku. Moje máma souhlasila.
A šli proti vůli a radám špičkových lékařů ve svém oboru, kteří to nazývali jako „vysokorizikové těhotenství“.

Narodila jsem se o měsíc dříve, Mé ruce a nohy jsou dokonalé, Mé břicho je takové, jaké má být, Nemám extra 18. chromozom Jmenuji se Olivia-Jax, nejsem plod, nejsem lidská tkáň. Jsem holčička, které se moje máma a táta nevzdali a… jsem v pohodě.“

Pokud se vám článek líbil, sdílejte jej mezi svými přáteli a rodinou a šířte radost a štěstí ve svém okolí. Pokud se Vám článek líbil nebo jste se dozvěděli něco nového – sdílejte jej, nebo podpořte Like-em. Čím více sdílení, tím větší motivace pro nás, psát dobré zprávy každý den. Napište nám komentář! Vaše názory jsou vítány!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Umělecký sochař vytváří úžasné panenky, které jsou k nerozeznání od živých lidí. Líbí se vám?

Šikovný chlapeček si zachránil život. Přiběhl k prodavačce a řekl jí: “Prosím, tvařte se, že jste moje máma.”