Tato matka si na tvář nakreslila stejné mateřské znaménko, jaké má její syn, aby ho podpořila!

Chlapeček Enzo má dnes 3 roky. Když se narodil, jeho matka Karolina Giraldeli zůstala jako opařená – na tváři miminka bylo obrovské mateřské znaménko.

Později bylo zjištěno, že Enzo měl vrozený melanocytový névus. Sám o sobě je neškodný, takové věci se objevují v časných stádiích vývoje plodu.

Všechno ostatní bylo v pořádku, ale někteří kolemjdoucí se na dítě ženy dívali s lítostí a někteří s opovržením a našli se i tací, kteří se dívali znechuceně, a to ženu velmi zarmoutilo. Karolína chtěla svému okolí dokázat, že její dítě je stejné jako všechny ostatní – je zdravé a nepředstavuje hrozbu pro společnost.

Žena se rozhodla a řekla si: „ Od nynějška se ze mě musí stát jiný člověk, který bude mnohem silnější, nebojácnější a odvážnější. Musím být člověkem, který je připraven čelit překážkám, kterým bude můj syn v budoucnu čelit.“

Aby pochopila, jaké bude její budoucí miminko, nakreslila si na sebe stejné mateřské znaménko a zůstala tak celý den. Tento experiment jí dal spoustu emocí: pozitivních i negativních. Ale její nejlepší emocí v té chvíli byla hrdost. Cítila se jako nejlepší matka na světě.

Karolina zveřejnila na sociálních sítích společné fotky sebe a svého syna a byla velmi překvapená, že dostali řadu komplimentů a podporu jim vyjádřilo i mnoho zcela neznámých lidí. Šťastná matka si uvědomila, že všechno udělala správně.

Pokud jste našli v tomto článku něco hodnotného pro vás nebo vás v něčem inspiroval, podpořte nás sdílením. Je to nejlepší způsob, jak podpořit kvalitní obsah. Vy rozhodujete o tom, co letí, děkujeme. Pokud se vám článek líbil, sdílejte jej mezi svými přáteli a rodinou a šířte radost a štěstí ve svém okolí.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Příběh se šťastným koncem. Aby zachránili topící se ženu, kolemjdoucí lidé se spojili do lidského řetězu a společně jim záchrana vyšla!!

Holčička, které se její vrstevníci velmi smáli celé dětství kvůli váze, se změnila k nepoznání!