Při narození mělo toto dítě velikost pouze tenisového míčku. Ani samotní lékaři něco takového ještě neviděli!

Když se toto dítě narodilo, všichni lékaři byli v šoku. Něco takového extrémně ještě neviděli. Když byla Hannah Wicks z Bristolu v Anglii těhotná, netušila, jak silné bude dítě, které přivede na tento svět.

Budoucí maminka se na své miminko velmi těšila, ale její vzrušení se proměnilo ve strach, když její kontrakce začaly příliš brzy ve 25. týdnu těhotenství.

Lékaři nedávali Hanně a jejímu příteli Stevenu McSweenovi velkou naději, že miminko přežije. Holčička vážila jen 360 gramů a při narození měla velikost tenisového míčku. Holčička byla nonstop monitorována všemi dostupnými prostředky, ale zároveň se rodiče museli připravit na nejhorší. Hannah už dokonce koupila své dceři malého plyšového králíka, aby nemusela ležet sama v malém inkubátoru…

Ale holčička byla velmi silná. Jednoduše se odmítlo vzdát a bojovala o svůj život jak mohla, tím šokovala všechny lékaře!

Šťastní rodiče nazývají svou malou dcerku „zázračné dítě“. Prohlédněte si celý její neuvěřitelný příběh ve videu níže a sdílejte tento příběh se svými přáteli.

Líbil se vám tento příběh? Nezapomeňte jej sdílet se svými přáteli a rodinou.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Velmi dojemný moment. 105letý muž se dožil toho, že mohl do náruče chytit svého pravnoučka!

Chlapce v nemocnici zaměnili a rodiče na to přišli až po pár měsících. Co se vlastně odehrálo v nemocnici