Této nemocné matce dvou dětí zbývalo jen pár měsíců života. Potom se jí dostalo nečekané pomoci!

Pro žádného lékaře není jednoduché oznámit, že pacient má rakovinu. Ale pokud uslyšíte, že vám zbývá jen pár měsíců života, je to pravděpodobně ta nejtěžší zpráva, které může člověk čelit.

Když Nicola Hitchenová zjistila, že má rakovinu děložního čípku, lékaři jí dávali čtyři měsíce života. Ale pro britskou matku dvou dětí nebyly tyto 4 měsíce přijatelnou možností.

Namísto toho, aby přijala rozsudek smrti lékařů, rozhodla se jít na speciální kliniku v Turecku na chemoterapii. Přihlásila se na pět ošetření, z nichž každé trvalo deset dní. Po první léčbě se nemoc přestala šířit.

Největší nádor se zmenšil a několik dalších úplně zmizelo. Ošetření však nebylo zadarmo a Nikola rychle pochopila, že peníze utratí dříve, než dokončí všechny procedury. Vyplatit měla více než 48 200 eur.

Ani ona, ani její rodina neměly takové peníze.

Potom se objevila její exmanžela nová manželka.

Claire Hitchensová je nevlastní matkou dvou Nicoliných chlapců a novou manželkou jejího bývalého manžela. Když slyšela, že Nikoliny peníze a život se chýlí ke konci, věděla, že je třeba něco udělat. Proto se rozhodla spustit online fundraisingovou kampaň. „Rozuměli jsme si. Chlapci potřebují matku a ona si zaslouží příležitost vidět je vyrůstat a zakládat si vlastní rodiny,“ napsala Claire.

Takto vysbírala téměř polovinu potřebné částky a neustále pokračuje.
Samotná Nikola však říká, že nikdy nečekala, že všechno dopadne tak, jak dopadlo.

„Jsem naprosto ohromené. Všichni, zejména Claire, byli úžasní. Nemyslela jsem si, že mě lidé mají až tak rádi.“ Claireina iniciativa je nejen obdivuhodná, ale také nezbytná pro záchranu Nicolina života. Pokud jste našli v tomto článku něco hodnotného pro vás nebo vás v něčem inspiroval, podpořte nás sdílením. Je to nejlepší způsob, jak podpořit kvalitní obsah. Vy rozhodujete o tom, co letí, děkujeme.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Lékař zachránil dítěti život. O 30 později se opět setkali, akorát si prohodili životní role

Tohoto muže přichytili, jak si v restauraci dává chlupy do talíře s jídlem, aby se vyhnul placení…