Tohoto muže přichytili, jak si v restauraci dává chlupy do talíře s jídlem, aby se vyhnul placení…

Muž jedl s jiným mužem, když si manažer restaurace všiml, že mladík si do jídla úmyslně vkládá vlasy, aby dostal jídlo zadarmo.
Sledovací kamery v restauraci Jaan’s BBQ Kitchen zachytily muže, který si sáhl do kapsy kalhot krátce předtím, než něco vložil do talíře s jídlem.

Manažer restaurace řekl, že byl „šokován“ a že bylo strašné vidět, jak se lidé takto chovají k jeho podniku.

V rozhovoru pro This Is Lancashire manažer restaurace řekl, že tito dva zákazníci si objednali večeři za 55 liber pro dva. Když jim číšník přinesl účet, začali si stěžovat, že na kebabech a chlebu jsou chlupy vlasů. Manažer se hádal se zákazníkem více než 10 minut, než mu odvětil, že mu zaplatí maximálně 20 liber. Tyto muže označil za „strašné zneužívače“.
„Je šokující, že to lidé dělají v době, kdy je obtížné vést takový druh podnikání. Kdybychom neměli kamery, nevěděli bychom pravdu. Vždy jsme byli orientováni na zákazníka. Toto je však jednoduše nad rámec normálního chování a chování.“

Restaurace nahlásila osoby zapojené do incidentu na policii.

Pokud jste našli v tomto článku něco hodnotného pro vás nebo vás v něčem inspiroval, podpořte nás sdílením. Je to nejlepší způsob, jak podpořit kvalitní obsah. Vy rozhodujete o tom, co letí, děkujeme.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

What do you think?

Této nemocné matce dvou dětí zbývalo jen pár měsíců života. Potom se jí dostalo nečekané pomoci!

Tento taneční pár si svým úžasným vystoupením získal všechny diváky! WOW!